Wednesday 16 November 2011

Αύριο 17 Νοεμβρίου τελευταία μέρα για το διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους!

Ο διαδικτυακός διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους λήγει αύριο 17 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Επισκεφτείτε σήμερα 16 και αύριο 17 Νοεμβρίου την πλατφόρμα http://ekkotek.com/national-competition/ και ψηφίστε τα καλύτερα βίντεο!

Τα βίντεο περιστρέφονται γύρω από σημαντικά παγκόσμια ζητήματα όπως η Μετανάστευση, η Ισότητα των φύλων, η Περιβαλλοντική αειφορία, το Παγκόσμιο Εμπόριο, η Ενεργή Πολιτότητα και διερευνούν τον τρόπο με τον οποίο τα ζητήματα αυτά εκδηλώνονται στην κυπριακή κοινωνία. Στόχος είναι η ανακίνηση της συζήτησης γύρω από αυτά τα ζητήματα και τις προκλήσεις που παρουσιάζουν.


Οι μικρές αυτές ταινίες έχουν δημιουργηθεί από 25 μαθητές 4 Λυκείων της Κύπρου, στα πλαίσια του προγράμματος MDGs-Media for Development Goals, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα συμμετέχοντα σχολεία είναι: Το Γυμνάσιο-Λύκειο Ολύμπιον στο Παλιομέτοχο, το Λύκειο Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, το International School of Paphos και το American Academy, στη Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του προγράμματος στο nicolina.markidou@gmail.com ή να καλείτε στο 22-873820. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος http://youth4world.com/

No comments: