Friday 4 November 2011

Ξεκινά τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου διαδικτυακός διαγωνισμός μικρών ταινιών


Ο διαδικτυακός διαγωνισμός μικρών ταινιών τον οποίο έχει ανακοινώσει πρόσφατα ο οργανισμός Future Worlds ξεκινά αυτή τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011.

Από τις 7 μέχρι τις 17 Νοεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε 10 μικρά φιλμ γύρω από τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας και να ψηφίσετε αυτά που θεωρείτε καλύτερα.

Τα φιλμ περιστρέφονται γύρω από σημαντικά παγκόσμια ζητήματα όπως η Μετανάστευση, η Ισότητα των φύλων, η Περιβαλλοντική αειφορία, το Παγκόσμιο Εμπόριο, η Ενεργή Πολιτότητα και διερευνούν τον τρόπο με τον οποίο τα ζητήματα αυτά εκδηλώνονται στην κυπριακή κοινωνία. Στόχος είναι η ανακίνηση της συζήτησης γύρω από αυτά τα ζητήματα και τις προκλήσεις που παρουσιάζουν.

Οι μικρές αυτές ταινίες έχουν δημιουργηθεί από 25 μαθητές 4 Λυκείων της Κύπρου, στα πλαίσια του προγράμματος MDGs-Media for Development Goals, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα συμμετέχοντα σχολεία είναι: Το Γυμνάσιο-Λύκειο Ολύμπιον στο Παλιομέτοχο, το Λύκειο Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, το International School of Paphos και το American Academy, στη Λευκωσία.

Επισκεφτείτε μας ξανά τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου και μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τα φιλμ καιhttp://www.blogger.com/img/blank.gif να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και το πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του προγράμματος στο nicolina.markidou@gmail.com ή να καλείτε στο 22-873820. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος http://youth4world.com/

No comments: